Bemutatkozunk

Cégbetekintő

 

Üzletünk 2002-ben kezdte meg működését Békés-en, számítástechnikai eszközök kereskedelme és szervizelése volt a fő profilja.

Elhivatott munkánk és kitartásunk által hamar sikerült jelentős piaci részesedést elérni a már általunk kialakított üzlethelyiségünkben.  A kezdeti nehézségek leküzdése után, hamar újabb igények figyelembevételével kezdtük bővíteni szolgáltatásunk listáját.

 Ennek megfelelően hamar kinőttük az egyre szűkösebb üzletünket és 2007-ben, egy másik helyre költöztünk.

 A Költözéssel egy időben a kereskedelemi és szerviz üzlet mellé, egy igényes internet kávézót nyitottunk, amely már a megnyitástól kezdve egyre növekvő számú látogatót vonzott. Az internet kávézóban gyorsnyomdai szolgáltatás széles választékát vezettük be az új és meglévő partnereink részére.

 Legfontosabb feladatunknak az új és meglévő partnereinkkel való hosszú távú baráti kapcsolat kialakítását és fenntartását tekintettük. Elhivatottan dolgoztunk azon a termék és szolgáltatás folyamatok bővítésén, amit még mind a mai napig folyamatos fejlődés jellemez.   

Üzletpolitikánkat, a partnereink mind magasabb színvonalon történő kiszolgálása és a versenyképes igényeknek megfelelő piaci szerepléshez való hozzásegítés jellemzi.

Célunk, egy olyan partnerközpontú folyamatokat működtessünk, amely illeszkedik a piac igényeihez, ennek megfelelően megújítottuk a weboldalunkat és  webaruházunkat. Továbbá az évek óta megszokott e-mail és vezetékes telefonszámunkon folyamatosan továbbra is elérhetőek vagyunk.